Conectori Nelson pentru sudura

Cunoscute și ca gujoane de sudura, aceste piese (conectori Nelson) sunt de o importanță deosebita în nenumărate sectoare de activitate. Astfel, ele sunt folosite pentru sudura cu metoda arc tras în ciclu lung, în aplicații precum: construcții, domeniul fabricării de autovehicule, industrie, sectorul naval ori în medii cu temperaturi înalte. 

Conectori Nelson pentru sudură

Conectori Nelson pentru sudură sunt de obicei utilizați în construcții din oțel compozit pentru a ține plăcile de beton pe elementele de oțel, pentru a rezista forțelor de forfecare și a crește capacitatea de încărcare la forfecare în clădirile de oțel, în poduri, coloane, coloane de protecție, rame, plăci de benzi, atașamente și conexiuni. Aceste piese sunt disponibile în multe forme și dimensiuni și se pot adapta la un număr infinit de aplicații.

Ferulele ceramice sunt o parte esențială a procesului standard de sudare în metoda arc tras în ciclu lung.

O scurtă introducere în inginerie și tehnică mecanică

Un proverb vechi spune că “meseria se fură”… am putea adăuga completarea unor experți, adăugând că totuși, când vine vorba de inginerie, aceasta din urmă “se învață”. Nu există o altă cale pentru a înțelege și a deprinde cunoștințele și abilitățile necesare acestei ramuri complexe de activități umane.

Care sunt principalele beneficii pentru care această sudură cu conectori este preferată multor companii? Sudura cu conectori Nelson este o operațiune simplă, cu o calitate excelentă a îmbinărilor sudate; mai mult decât atât, costurile sunt scăzute; productivitatea este crescută, echipamentele de lucru sunt ușor de folosit și facil de mânuit; în ultimul rând, sudura cu conectori de tip Nelson este flexibilă.

 

 

Gujoane de sudură pentru cele mai exigente standarde

Sagitta comercializează o gama variată de conectori pentru aparat de sudură, cu ferule ceramice tip SD – descoperă aici toate detaliile legate de dimensiuni, greutăți și cere o ofertă de preț. 

Astăzi, oferta pentru gujoanele de acest tip este una foarte bogată – exista o multitudine de dimensiuni disponibile și o varietate enormă de cantități ce se pot comanda. Astfel, mărimile pornesc de la 10 de mm și ajung până la 25 de mm în diametru nominal; lungimile cele mai frecvente (înainte de sudare) se încadrează între 50 de mm și 350 de mm. În funcție de dimensiuni, butoaiele cu bolturi de sudură conțin de la 180 până la 4500 de bucăți.

 

De ce să alegi produsele Sagitta din această secțiune? Ai parte de garanția calității, grație declarațiilor, certificatelor și marcajelor de care sunt însoțiți acești conectori.

  1. Marcajul CE

Toți conectorii pentru sudură cu ferule ceramice tip SD vânduți de Sagitta.ro sunt însoțiți de marca CE – un simbol administrativ care arată conformitatea cu standardele de sănătate, siguranță și protecție a mediului pentru produsele vândute în Spațiul Economic European (SEE). Chiar dacă acest logo nu este în sine un indicator de calitate sau o marcă de certificare, el este recunoscut la nivel mondial chiar și pentru persoanele care nu sunt familiare cu Spațiul Economic European. Marca CE poate fi asemănată cu Declarația de conformitate FCC utilizată pentru vânzarea anumitor dispozitive electronice în SUA.

  1. Declaratia de Performanta

Declarația de performanță este o parte esențială a Regulamentului privind produsele pentru construcții. Acest document oferă informații despre performanța unui produs. Fiecare produs de construcție acoperit de un standard european armonizat sau pentru care a fost emisă o evaluare tehnică europeană are nevoie de această declarație și trebuie să aibă marcajul CE. Acest lucru contribuie la creșterea transparenței și la îmbunătățirea funcționării pieței UE.

  1. Certificat de calitate

Certificarea calității este un termen general care este folosit pentru certificarea sistemului de management al calității al unei companii (de asemenea, poate fi folosit și pentru a confirma cunoștințele unei persoane).

În cazul de față, conectorii pentru sudură cu ferule ceramice au obținut DIN/EN/ISO 13918 – ISO 13918: 2008 specifică cerințele pentru conectori și inele ceramice pentru sudare, dimensiunile, materialele, proprietățile mecanice și, atunci când este necesar, condițiile de evaluare a conformității acestor produse.

Ce garantează această certificare a calității?

  • Toate gujoanele de sudură acreditate  se verifică prin măsurători standard sau măsurători cu echipamente, cu o precizie de 10% din toleranțele date.
  • Caracteristicile mecanice ale acestor conectori sunt testate pentru: elongaţie, rezistență la tracțiune, testare la tracțiune, forța de rezistență, rezistență la forfecare.
  1. Acord Tehnic

Acordul tehnic specifică responsabilitățile tehnice și de calitate în ceea ce privește rezultatul încheiat anterior datei comenzii; mai este denumit și acord de calitate, garantând un proces tehnic corect.

 

La Sagitta găsești usor ceea ce cauți – fișa de dimensiuni și greutăți, descarcabilă de pe site, îți arată rapid criteriile cu ajutorul cărora poți găsi repede conectorii potriviți.

  • Dimensiune – exprimată în diametru și lungime (în milimetrii)
  • Cantitate per butoi – ca număr de bucăți
  • Greutate per 1000 de bucăți – exprimată în kilograme
  • Greutate netă per butoi – afișată în kilograme

 

Vizualizați aici mai multe detalii despre oferta Sagitta de conectori de sudură și cereți o oferta de preț, online.

©2007-2019 Sagitta.ro. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?